Telefoonnummer

0227-234 411

Email

info@enzos-duurzame-installatietechniek.nl

Openingstijden

Ma-vr: 08:00-17:00

Wees de baas over uw Energie met Onze Aan Het Net Gebonden Thuisbatterijen!

Thuisbatterijen hebben de toekomst en zijn hard nodig om de energietransitie te versnellen. Ze kunnen op de momenten dat er veel wind en/of zon is goedkoop vol laden en op het moment dat er veel verbruikt word weer ontladen. Hiermee wordt het net ontlast en word de kans op stroomuitval een stuk kleiner.

Thuis batterij K-star

De Voordelen van Onze Aan Het Net Gebonden Thuisbatterijen:

  1. Onafhankelijkheid: Met onze thuisbatterijen ben je niet langer volledig afhankelijk van het energienet. Je kunt je eigen opgeslagen energie gebruiken wanneer je maar wilt, zelfs tijdens stroomstoringen.
  2. Besparingen: Nu de salderingsregeling voorlopig blijf heeft het gebruik van de accu om het eigen verbruik te optimaliseren(financieel) weinig zin, maar er zijn andere mogelijkheden om de accu in te zetten voor een lagere energie rekening. De twee voornaamste zijn Day ahead trading en onbalans handelen. Over deze twee methodes leest u in dit artikel meer.
  3. Milieuvriendelijk: Verminder je ecologische voetafdruk door meer zelfvoorzienend te worden. Onze thuisbatterijen helpen je om groene energie optimaal te benutten en verminderen de vraag naar fossiele brandstoffen.
  4. Betrouwbaarheid: Onze batterijen zijn ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze zorgen voor een continue stroomvoorziening, zelfs als het energienet tijdelijk uitvalt.
  5. Eenvoudige Integratie: Onze professionele installatieteams zorgen voor een naadloze integratie van de batterijen met je bestaande energie-infrastructuur.

Klaar om de controle over je energie te nemen?

Neem vandaag nog de eerste stap naar een energieonafhankelijke toekomst met onze aan het net gebonden thuisbatterijen. Ontdek hoe je kunt profiteren van besparingen, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ons je helpen om de kracht van hernieuwbare energie in je eigen huis te benutten. Het is tijd om de regie over je energie te nemen!